FLEX 100% Whey Isolate 2kg

200,00лв.

Ключови характеристики

  • Подпомага покачването на чиста мускулна маса
  • 26 г протеини в една доза
  • 0.5г мазнини и 0.6г захар в една доза
  • Изключително добра усвояемост
  • Готов за секунди
  • Невероятен вкус
Код: FL-01 Категория:

Описание на продукта

100% Whey Isolate съдържа само най-добрия суроватъчен изолат, произведен чрез специална микрофилтрация и процес на сушене чрез пулверизиране, получен единствено от млечни продукти от Европейския съюз. Всяка порция съдържа важни пептидни фракции на суроватъчния протеин като лактоферин и гликомакропептиди и доставя BCAA (верижно разклонени амино киселини) и 26г високо био-наличен протеин, за да подпомогне растежа на чиста мускулна маса.

Действие

Ролята на протеините е да подпомогнат изграждането на чиста мускулна маса, а FLEX 100% Whey Isolate върши това дори по – лесно от останалите протеини. Причината е както във високото съдържание на качествени протеини в една доза (26 г), така и в тяхната бърза усвояемост от организма – благодарение на високото съдържание на изолат. Получените след разграждането на протеините в организма аминокиселини са основните градивни елементи на мускулите и в случая на FLEX 100% Whey Isolate са напълно достатъчно, за да ви гарантират резултатите, които целите.

Употреба

Приемайте по 1 мерилка (30г) 1 път дневно с 250мл вода непосредствено преди или след тренировка. При интензивни тренировки приемайте по 2 мерилки (60г) с 500мл вода непосредствено преди или след тренировка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „FLEX 100% Whey Isolate 2kg“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *