MLO 100% Whey Platinum Protein 2kg

140,00лв.

Ключови характеристики

  • Задължителен продукт за всеки спортист
  • 23 г протеини в една доза
  • Подпомага покачването на чиста мускулна маса
  • Ниско съдържание на въглехидрати
  • За по – добра мускулна дефиниция
Изчистване
Код: MLO-01 Категория:

Описание на продукта

Що се отнася до изграждането на мускули, нищо не може да се мери със суроватъчния протеин. Ето защо във фитнес царството, концентратът на суроватъчен протеин е безспорният крал на добавките. Нещо повече, този протеин е известен като „пълен протеин“, тъй като съдържа всичките 9 незаменими аминокиселини, необходими за синтеза на протеини (включително левцин за мускулна защита).

Концентратът на суроватъчен протеин често се счита за най-популярния, ефективен и бюджетен протеин на пазара. Той се получава от мляко и обикновено има ниско съотношение мазнини / въглехидрати / калории. За да запази аминокиселинния си профил силен и възможно най-непокътнат, концентратът на суроватъчен протеин се микрофилтрира по време на процеса на отделяне от първоначалния източник – млякото. Допълнително предимство е, че след като се подложи на тази процедура, той се смесва лесно с вода или мляко за най-гладките, кремообразни и вкусни протеинови шейкове.

Действие

Концентратите са отличен източник на аминокиселините с разклонена верига левцин, изолевцин, валин. Без тях, би било невъзможно да се изгради, възстанови или дори да се поддържа мускулна тъкан. Особено левцинът е решаваща аминокиселина за синтеза на нови протеини – процес, който едновременно изгражда мускулите и насърчава изгарянето на мазнините.

Ползите от консумацията на MLO 100% Whey Platinum Protein са наистина универсални и широкообхватни. Изграждане на чиста, изваяна маса, мускулен растеж и хипертрофия и намаляване на времето за възстановяване! Но плюсовете му не се ограничават само до фитнеса и културизма. Той може успешно да бъде включен във всяка здравословна диета, като естествен инструмент, който понижава холестерола, поддържа нормално кръвно налягане, подобрява чувствителността към инсулин, укрепва имунната система и помага при възпалителни реакции.

Употреба

Смесете 1 доза (30 г) с 200 мл вода, мляко или друга напитка и разбъркайте добре с шейкър или блендер за около 30 сек. В зависимост от нуждите ви, приемайте по 2 (60 г) – 3 (90 г) дози дневно. В тренировъчни дни: 1 доза сутрин и 1 доза веднага след тренировка. В нетренировъчни дни: 1 доза след ставане и 1 доза между храненията.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MLO 100% Whey Platinum Protein 2kg“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…