Per4M Advanced Whey Protein 2kg

175,00лв.

Ключови характеристики

  • Подпомага покачването на чиста мускулна маса
  • 21 г протеини в една доза
  • Изключително добра усвояемост
  • Готов за секунди
  • Невероятен вкус
Изчистване
Код: PM-02 Категории: ,

Описание на продукта

Per4M Advanced Whey е един наистина топ продукт, предназначен за тези от вас, които искат само най – доброто. Получен чрез комбинирането на най – висококачествен суроватъчен протеин концентрат и суроватъчен протеин изолат, Per4M Advanced Whey напълно ще задоволи нуждите ви от протеинова добавка. Всяка доза съдържа незаменими верижно – разклонени аминокиселини, чрез които бързо ще изградите мечтаните мускули. Съчетайте полезното с приятното и се насладете на шейк с фантастичен вкус и приятна кремообразна консистенция.

Действие

Ролята на протеините е да подпомогнат изграждането на чиста мускулна маса, а Per4M Advanced Whey върши това дори по – лесно от останалите протеини. Причината е както във високото съдържание на качествени протеини в една доза (21 г), така и в тяхната бърза усвояемост от организма – благодарение на комбинацията от концентрат и изолат. Получените след разграждането на протеините в организма аминокиселини са основните градивни елементи на мускулите и в случая на Per4M Advanced Whey са напълно достатъчно, за да ви гарантират резултатите, които целите.

Употреба

Смесете 1 доза (30 г) с 200 мл вода, мляко или друга напитка и разбъркайте добре с шейкър или блендер за около 30 сек. В зависимост от нуждите ви, приемайте по 2 (60 г) – 3 (90 г) дози дневно. В тренировъчни дни: 1 доза сутрин и 1 доза веднага след тренировка. В нетренировъчни дни: 1 доза след ставане и 1 доза между храненията.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Per4M Advanced Whey Protein 2kg“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *