MLO Hyaluronic Acid

48,00лв.

Ключови характеристики

  • Бързо действие
  • Мощни анти-стареещи свойства
  • Поддържане на лигаментите здрави
  • Защитни и регенеративни качества
Код: MLO-16 Категория:

Описание на продукта

Хиалуроновата киселина е най-модерната добавка към всяка анти-старееща суплиментация, която има за цел да запази естествената младост на кожата и да запази оптималната сила на ставите, сухожилията и зрението.

Действие

Хиалуроновата киселина поддържа синтеза на колаген, както и запазва влагата на кожата, като я предпазва от стареене. Той се намира в най-високите концентрации в течности в очите и ставите, където действа като възглавница и смазка.

Хората приемат хиалуронова киселина за различни ставни заболявания, включително остеоартрит. Тя има лечебен ефект върху увреждания на очите, кожни рани, изгаряния, кожни язви и хемороиди.

Нашата нова натурална формула ежедневно осигурява мощна доза хиалуронова киселина от 150 mg, която позволява пълното активиране на възстановяващите и лечебни ефекти с течение на времето.

Раните заздравяват по-бързо с хиалуроновата киселина, поради ефективното й регулиране на нивата на възпаление и сигнализиране на организма да изгради повече кръвоносни съдове в увредената област.

Но най-важната функция на хиалуроновата киселина за спортистите и всички активни хора, е защитното и регенериращо действие при ставите, което гарантира пълна свобода на движение. Тя позволява на синовиалната течност да действа като вид биологично смазващо средство и амортисьор. Хиалуроновата киселина покрива цялата вътрешна повърхност на ставата, действа като вискозно-еластичен щит над ставния хрущял и я предпазва от механични повреди. Това покритие предпазва и хрущяла, и синовиума от свободните радикали и други възпалителни фактори.

По този начин, хиалуроновата киселина играе жизненоважна роля в поддържането на здравата и мобилна синовиална става. MLO HYALURONIC ACID презарежда ставите, кожата и другите тъкани с подходящото количество хиалуронова киселина и възстановява защитните им свойства.

Употреба

Вземайте 1 порция (1 капсула), 1 до 2 пъти дневно с храна.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MLO Hyaluronic Acid“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *