MLO Immunity Complex

15,00лв.

Ключови характеристики

  • Мощни антиоксидантни свойства
  • Подобрено възстановяване
  • Укрепва имунната система

Изчерпан

Код: MLO-14 Категория:

Описание на продукта

MLO Immunity Complex – най-новото допълнение към нашето семейство Green Series, е проектирано да ви осигури мощна доза витамин С, витамин D3, селен и цинк. Всички тези съставки са добре познати и се използват широко през годините, заради тяхната антиоксидантна активност и ефективност като щитове на имунната система.

Действие

Имунитет Комплекс е всеобхватен имуностимулатор, съдържащ стабилна смес от ключови витамини и минерали за максимална защита срещу свободни радикали, вредни бактерии и вируси.


Най-новото допълнение към нашето семейство Green Series е проектирано да осигури мощна доза витамин С, витамин D3, селен и цинк. Всички тези съставки са добре познати и се използват широко през годините заради тяхната антиоксидантна активност и ефективност като щитове на имунната система.


Витамин С, известен още като L-аскорбинова киселина, предпазва клетките от свободните радикали, насърчава функциите на имунната система и укрепва организма, особено по време на периоди на заболяване и слабост.


Витамин D3 е друго важно хранително вещество, използвано за регулиране на имунната система. Подпомага имунната клетъчна активност и защитава организма ни от различни видове бактерии.


Селенът участва в регулирането на прекомерните имунни реакции и хроничното възпаление. Недостигът му е често срещана причина за много метаболитни дефекти.

Цинкът играе важна роля в много ензимни функции като клетъчно делене, растеж и възстановяване. Той също така изгражда защитата на организма срещу окислителните процеси.

В резултат на това редовното използване на този продукт осигурява силна защита и стимулира антиоксиданта, за да помогне на вашата имунна система да функционира в своя пик.

Употреба

Приемете 6 (шест) таблетки дневно.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MLO Immunity Complex“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *