MLO Creatine Monohydrate

72,00лв.

Ключови характеристики

  • Максимизира силата и мощта
  • Поддържа чистата мускулна маса
  • Оптимизира възстановяването
Код: MLO-08 Категория:

Описание на продукта

Креатин монохидрат е най-изучаваната, доказана и ефективна добавка за повишаване на силата, издръжливостта и изграждането на чиста мускулна маса.

Действие

Креатинът поддържа високи запаси от фосфокреатин в мускула, който се превръща в аденозин трифосфат по време на мускулните контракции. Това, в допълнение към по-голямата сила, ви гарантира и по-бързо възстановяване.

Креатинът също така буферира млечната киселина. Това означава, че “горенето”, което чувствате по време на дадено упражнение, може да не е толкова интензивно, или може да бъде притъпено, което може да доведе до повече повторения. Ако търсите безопасна, доказана, ефективна добавка, която да ви помогне да постигнете тези допълнителни резултати във фитнес залата, тогава креатинът е за вас.

Ефектът на прием на Креатин монохидрат може да бъде засилен, чрез фаза на зареждане. За да започнете зареждането , вземете 0.3 грама на килограм телесно тегло на ден в продължение на 5-7 дни, след което продължете най-малко с 0.03 гр. / кг. на ден в продължение на три седмици.

Употреба

Като хранителна добавка, смесвайте 1 доза (1 лъжичка, 5 гр.) в подходящо количество вода, плодов сок или друга подсладена напитка (но не и кафе) и поемайте 3-4 пъти дневно преди и след тренировка за първите 7 дни (фаза на зареждане). След ден 7, приемайте по 1 доза дневно (поддържаща фаза).

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MLO Creatine Monohydrate“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *