MLO CGT 5:3:2

66,00лв.

Ключови характеристики

  • Повече енергия при тренировка
  • Подобрен протеинов синтез
  • Ускорено възстановяване
  • Повишена сила
Код: MLO-07 Категории: , ,

Описание на продукта

Запознайте се с късметлийския номер 3 на изграждането на мускулите – креатин, глутамин и таурин, комбинирани в един експлозивен продукт – MLO CGT 5: 3: 2

Действие

Креатинът е необходим за всякакъв вид тренировки, защото увеличава мускулната сила, енергийните нива, издръжливостта и намалява времето за възстановяване. В тялото, креатинът се превръща в молекула, наречена фосфокреатин, която служи като резервоар за съхранение за регенериране на АТФ. Фосфокреатинът е важен източник на енергия от АТФ в мускулната тъкан и проучванията показват, че креатинът може да повиши производителността на спортистите в дейности, изискващи бързи енергийни изблици като спринт и повдигане на тежести. Добавянето на креатин, комбинирано със силови тренировки, е доказано, че причинява драстично подобрение на мускулната хипертрофия (размер) и сила чрез клетъчна обемна маса и повишен протеинов синтез.

Глутаминът е най-често срещаната аминокиселина в човешкото тяло, която активно участва в метаболизма на протеините и поддържа имунната система. По-високият прием на L-глутамин може значително да увеличи нивата на естествено срещащия се човешки растежен хормон (HGH). Метаболизмът се ускорява поради повишените нива на HGH, което позволява по-ефективна обработка на храните и подобряване на ефективния метаболизъм на мазнините. Това води до ускорено редуциране на мазнините и изграждане на чиста мускулна маса.

Тауринът е антикотаболитен агент и увеличава клетъчния обем, което води до по-добро мускулно напомпване и съкращава времето за възстановяване. Тауринът често се предписва за лечение на конгестивна сърдечна недостатъчност, високо кръвно налягане, чернодробно заболяване, висок холестерол, ADHD и др. Тауринът има антиоксидантни свойства, като по този начин предпазва клетките на организма от увреждане, което произтича от определени химични реакции, включващи кислород (окисляване).

Употреба

Смесва се една доза (1 лъжичка, 10 гр.) с вода (250 мл). Като хранителна добавка, приемайте по 2 порции дневно. В дните за тренировка, консумирайте по 1 доза 30 минути преди и след тренировката. В дни, когато не тренирате, вземете 2 отделни дози през деня.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MLO CGT 5:3:2“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *