Per4M Kyowa Glutamine 400g

65,00лв.

Ключови характеристики

  • Kyowa клас глутамин
  • Необходим при интензивно физическо натоварване
  • Лесно разтворим

Изчерпан

Код: PM-05 Категория:

Описание на продукта

L-глутаминът е най-разпространената аминокиселина, която се намира в мускулите и е основният транспортер на азот в мускулните клетки. По време на интензивно натоварване нивата на глутамин могат да се изчерпат значително, поради което набавянето му чрез хранителни добавки може да бъде полезно за хората, които искат да оптимизират ефективността на тренировките си. Kyowa клас L-глутамин е произведен с най-високите производствени стандарти.

 

Действие

Глутаминът е най – често срещаната аминокиселина в човешкото тяло. Около 60% от нея се намира в костната мускулатура. При катаболния стрес, предизвикван от физическите натоварвания, нивата на глутамин могат да спаднат с до 50%, в резултат на което мускулите започват да се разграждат. Приемайки Per4M Kyowa Glutamine, ще се предпазите от разрушителните последствия от катаболизма.

Употреба

Разтворете 1 доза (5 г) в 300 мл вода или друга напитка. В зависимост от нуждите ви, приемайте 1 – 3 дози дневно. В тренировъчни дни: 1 доза след ставане, 1 доза веднага след тренировка и 1 доза преди лягане. В нетренировъчни дни: 1 доза след ставане, 1 доза между храненията и 1 доза преди лягане.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Per4M Kyowa Glutamine 400g“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *