MLO Vitamin C + Zinc

25,00лв.

Ключови характеристики

  • Мощни антиоксидантни свойства
  • Високоефективна комбинация от витамин С и цинк
  • Укрепва имунната система
Код: MLO-15 Категория:

Описание на продукта

MLO Vitamin C + Zinc е високоефективна, доказана комбинация за укрепване на имунната система. Здравата имунна защита намалява честотата и тежестта на симптомите или продължителността на обикновената настинка и други инфекции.

Действие

Редовното приемане на 1000 до 2000 mg витамин С на ден намалява продължителността и тежестта на грип и настинка с 8% при възрастни и с 14% при деца. По отношение на цинка, добавките могат да съкратят продължителността на настинките с приблизително 33%.

Нивата на витамин С в плазмата и левкоцитите рязко намаляват по време на инфекции или стрес. Добавянето на витамин С подобрява елементи на човешката имунна система като антимикробни и естествени клетки-убийци и възпроизвеждане на лимфоцит.

По подобен начин беше показано, че дефицитът на цинк отслабва клетъчните медиатори на вродения имунитет като фагоцитоза, естествена активност на клетките убийци и генерирането на оксидативен взрив.

Следователно и двете хранителни вещества играят важна роля в имунната функция и подобряват нашата устойчивост към инфекциозни агенти.

Употреба

Приемайте по една таблетка на ден, за предпочитане със сутрешната закуска.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MLO Vitamin C + Zinc“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *