MLO L-Glutamine 500gr

55,00лв.

Ключови характеристики

  • Повече енергия при тренировка
  • Подобрен протеинов синтез
  • Ускорено възстановяване
Код: MLO-06 Категория:

Описание на продукта

MLO L-Glutamine Powder е 100%  е продукт с най-високо и стриктно контролирано качество. Нашият L-глутамин е гордо маркиран със знаците и логото Kyowa Quality ® (KQ). С повече от 60 години като световен лидер в изследването, производството и пречистването на висококачествени съставки, KYOWAQUALITY ® е повече от гаранция за ефикасност и безопасност. Това е първокласен сертификат, който означава, че получавате точно това, за което плащате.

Действие

Глутаминът e добавка за активни трениращи спортисти и културисти, които търсят бързо и ефективно възстановяване на мускулната тъкан и стимулират естественото производство на растежен хормон. След тренировка нивата на глутамин намаляват с около 50% и възстановяването им е от съществено значение. Приемът на глутамин ускорява не само възстановяването след тренировка, но и след големи операции, стрес или заболяване.

Добавянето на глутамин позволява периодът на възстановяване да бъде намален, което спомага за по-бързо възстановяване на мускулите и подобряване на мускулната консистенция. По-високият прием на глутамин може значително да увеличи нивата на естествено срещащия се човешки растежен хормон (HGH).

Употреба

Смесва се една доза (1 лъжичка, 5 гр.) с 250 мл студена вода или сок. Като хранителна добавка, приемайте по 2 порции дневно. В дните за тренировка, консумирайте 1 доза 30 минути преди и след тренировката. В дни, когато не тренирате, вземете 2 порции, за предпочитане между храненията.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MLO L-Glutamine 500gr“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…