MLO BCAA Pro

59,00лв.

Ключови характеристики

  • Свеж плодов вкус
  • Мощен анти-катаболен ефект
  • Добавени L-Карнитин, L-Глутамин и Витамин В6
  • По – бързо изграждане на мускулна маса
  • Повече енергия
Изчистване
Код: MLO-03 Категория:

Описание на продукта

Аминокиселини  MLO BCAA PRO! Нашата формула за възстановяване никога няма да ви разочарова! Бленд от висококачествени аминокиселини за екстремни резултати в залата!

И така, най – накрая има продукт, който удовлетворява всички ваши нужди, преди, по време на или след тренировка. Стабилни нива на енергия, предотвратяване разграждането на мускулите, презареждане на гликогенните запаси и постоянно мобилизиране на мазнини за производство на енергия, независимо дали тренирате или релаксирате!

Действие

Тази формула съдържа 6 грама BCAA (3 гр. L-левцин, 1.5 гр. L-изолевцин, 1.5 гр. L-валин), действащи като алтернативен източник на енергия, анти-катаболитен агент и стимулатор на растежа. BCAA не само увеличават скоростта на протеиновия синтез, но и повишават капацитета на клетките за извършването му! BCAA се метаболизират различно от другите аминокиселини и могат да се окисляват в мускулите по време на физически упражнения за енергия. Повечето хора приемат BCAA като помощ за възстановяване, но приемайки ги преди тренировка, може да забавите скоростта на умора на мускулите. Те също могат да помогнат за предотвратяване на мускулни увреждания, както и на мускулни болки.

Употреба

Смесва се 1 доза (1 лъжичка) с вода (250 мл). Като хранителна добавка приемайте по 2 порции дневно. В дните на тренировка консумирайте 1 доза 30 минути преди и / или след тренировката. В дни без тренировка, приемете една доза веднага след ставане, между някои от основните хранения и / или преди лягане.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MLO BCAA Pro“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *