MLO BCAA 5000

71,00лв.

Ключови характеристики

  • Лесни за поглъщане таблетки
  • Мощен анти-катаболен ефект
  • Подобрено изгаряне на мазнините
  • По – бързо изграждане на мускулна маса
  • Ускорено възстановяване
Код: MLO-04 Категория:

Описание на продукта

Аминокиселини MLO BCAA 5000 400 таблетки

Аминокиселините с разклонена верига (BCAA) са съставени от 3 основни аминокиселини – левцин, изолевцин и валин. Те съставляват около 35% от цялата мускулна тъкан и до 40% от дневните нужди от всичките 9 основни аминокиселини. BCAAs са алтернативен източник на енергия, анти-катаболитен агент и стимулатор за растежа. Те не само увеличават скоростта на протеиновия синтез, но и увеличават капацитета на клетките за протеинов синтез! BCAA се метаболизират различно от другите аминокиселини и могат да се окисляват в мускулите по време на физически упражнения за енергия.

Сега можете да се изправите лице в лице с тежко вдигане на тежести или брутално кардио!

Действие

Добавянето на BCAA преди и след тренировка има благоприятен ефект за намаляване на мускулните увреждания, предизвикани от упражненията. Приемът на BCAA стимулира нивата на анаболния хормон да се покачват няколко часа след тренировката, което води до възстановяване на мускулите след тренировка, като същевременно намалява вероятността от предизвикани от тренировка мускулни увреждания.

Употреба

Консумирайте 1 доза (5 таблетки) 30-40 минути преди тренировка или интензивна физическа активност. В нетренировъчни дни, една порция може да се приема по всяко време на празен стомах, за да активира протеиновия синтез и да ускори възстановяването на мускулите.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MLO BCAA 5000“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *