FLEX L-carnitine 500ml

55,00лв.

Ключови характеристики

  • Важен фактор за транспортирането на мастните киселини
  • Спомага отслабването и изгарянето на мазнини
  • Имате повече енергия и желание за физическа активност
  • Подпомага възстановяването след тренировка
  • Оказва добра подкрепа на имунната система.

Описание на продукта

Л-Карнитинът представлява натурална аминокиселина и има основна роля в производството на енергия чрез транспортиране на мастни киселини в митохондриите на клетките. Митохондриите действат като двигатели в клетките, като изгарят тези мазнини, за да създадат използваема енергия.

Действие

Л-карнитинът пренася дълговерижните мастни киселини (триглицеридите) до митохондриите на всяка клетка. Така те (мазнините) се използват като основен източник на енергия. Това е и основната функция на л-карнитина. Освен това, той увеличава енергията и мускулната издръжливост. Л-карнитинът помага много и при диети за отслабване и елиминиране на мазнините, като намалява чувството за глад и премахва слабостта в мускулите. Добро е и профилактичното му действие срещу болести на черния дроб, сърдечно-съдовата система и бъбреци. Здравословното състояние на тези органи е от изключителна важност за постигане на по-добри спортни резултати.

Употреба

Приемете 30мл ( 1 доза) 30 минути преди тренировка. Разклатете преди употреба. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Продуктът не трябва да се приема по време на бременност и кърмене без консултация с доктор.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „FLEX L-carnitine 500ml“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *