Efectiv Nutrition Loaded Lean Mass Gainer 3kg

135,00лв.

Ключови характеристики

  • 580 калории, 89 г въглехидрати и 52 г протеини в 1 доза
  • Увеличава безпроблемно чистата мускулна маса
  • Пълен витаминен и минерален комплекс
  • Дава повече сила и енергия
  • С креатин, глутамин и бета-аланин
Изчистване
Код: EF-05 Категории: ,

Описание на продукта

Efectiv Loaded не е обикновен гейнър. Той е с изключително високо съдържание на качествени протеини, които да гарантират безпроблемното покачване на чиста мускулна маса. Efectiv Loaded съдържа уникален мулти-степенен въглехидратен комплекс, който е много по – ефективен от обикновените въглехидрати. За да бъде ползата от този гейнър пълна, в него са включени всички необходими витамини и минерали, плюс креатин, глутамин и бета-аланин. А вкусовите качества на Efectiv Loaded по нищо не отстъпват на способността му да покачва масата – изберете между шоколад, ванилия и ягода.

Действие

Основната роля на всеки гейнър е натрупването на чиста мускулна маса. Високото съдържание на Efectiv Whey протеин в Loaded прави постигането на тази цел много лесно. Докато протеините изграждат нова мускулна тъкан, въглехидратния комплекс доставя нужното гориво на старата, а глутаминът не позволява тя да бъде разградена при катаболните процеси в тялото. Комбинацията от специално подбрани витамини и минерали, бета-аланин и креатин ви гарантира балансиран метаболизъм, несломима енергия и все повече сила.

Употреба

Смесете 1 доза (150 г) Efectiv Loaded с вода или друга напитка. Разбъркайте добре около 30 сек с шейкър. Броят порции на ден зависи от индивидуалните ви нужди. За предпочитане приемайте преди или след тренировка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Efectiv Nutrition Loaded Lean Mass Gainer 3kg“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *