Efectiv Nutrition Glutamine Plus 400g

60,00лв.

Ключови характеристики

  • Фармацевтичен клас глутамин
  • Необходим при интензивно физическо натоварване
  • Поддържа имунната система
  • 5 г глутамин и 200 мг витамин С в една доза

Изчерпан

Код: EF-07 Категории: ,

Описание на продукта

Efectiv Glutamine Plus е високоефективна комбинация от качествен глутамин от фармацевтичен клас и витамин С. Той спомага не само да се минимизира разрушителното действие на катаболните процеси, а и да се поддържа имунната система балансирана. Чрез Glutamine Plus ще предпазите вашите мускули от опасността да бъдат разградени.

Действие

Глутаминът е най – често срещаната аминокиселина в човешкото тяло. Около 60% от нея се намира в костната мускулатура. При катаболния стрес, предизвикван от физическите натоварвания, нивата на глутамин могат да спаднат с до 50%, в резултат на което мускулите започват да се разграждат. Приемайки Glutamine Plus, ще се предпазите от разрушителните последствия от катаболизма, а добавеният витамин С ще държи имунната ви система силна.

Употреба

Разтворете 1 доза (5.2 г) в 250 мл вода или друга напитка. В зависимост от нуждите ви, приемайте 1 – 3 дози дневно. В тренировъчни дни: 1 доза след ставане, 1 доза веднага след тренировка и 1 доза преди лягане. В нетренировъчни дни: 1 доза след ставане, 1 доза между храненията и 1 доза преди лягане.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Efectiv Nutrition Glutamine Plus 400g“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *