EFECTIV GLUTAMINE PLUS Преглед отблизо

EFECTIV GLUTAMINE PLUS

EF-08

Нов продукт

  • Разфасовка: 400 г
  • Фармацевтичен клас глутамин
  • Необходим при интензивно физическо натоварване
  • Поддържа имунната система
  • 5 г глутамин и 200 мг витамин С в една доза

Повече детайли

60,00лв.

Повече информация

Efectiv Glutamine Plus е високо ефективна комбинация от качествен глутамин от фармацевтичен клас и витамин С. Той спосбства не само да се минимизира разрушителното действие на катаболните процеси, а и да се поддържа имунната система балансирана. Чрез Glutamine Plus ще предпазите вашите мускули от опасността да бъдат разградени.

Как действа?

Глутаминът е най - често срещаната аминокиселина в човешкото тяло. Около 60% от нея се намира в костната мускулатура. При катаболния стрес, предизвикван от физическите натоварвания, нивата на глутамин могат да спаднат с до 50%, в резултат на което мускулите започват да се разграждат. Приемайки Glutamine Plus, ще се предпазите от разрушителните последствия от катаболизма, а добавеният витамин С ще държи имунната ви система силна.

Начин на употреба:

Разтворете 1 доза (5.2 г) в 250 мл вода или друга напитка. В зависимост от нуждите ви, приемайте 1 - 3 дози дневно. В тренировъчни дни: 1 доза след ставане, 1 доза веднага след тренировка и 1 доза преди лягане. В нетренировъчни дни: 1 доза след ставане, 1 доза между храненията и 1 доза преди лягане.