EFECTIV CAFFEINE 200 Преглед отблизо

EFECTIV CAFFEINE 200

EF-04

Нов продукт

  • 90 капсули
  • 200 мг чист кофеин в една капсула
  • Не дразни стомаха
  • Повишена енергия и бодрост

Повече детайли

24,00лв.

Повече информация

Когато се нуждаете от енергия и фокус, без значение дали ви предстои изморителна тренировка или умствено натоварване, вземете Efectiv Caffeine 200. Всяка капсула съдържа 200 мг чист кофеин и за разлика от кафето, не води до раздразнение и обезводняване. Caffeine 200 е удобство и ефективност, съчетани в едно.

Как действа?

Кофеинът се среща в множество естествени източници, включително кафеените и какаовите зърна, чаените листа, ядките на колата и много други. Той действа, като блокира неврохимикала аденозин, който ви кара да се чувствате сънливи и отпаднали. Но ако прекалите, след като действието му премине, нервната система трябва да се справи с всичкия натрупан аденозин. Когато това стане, започвате да се чувствате дори по - уморени, отколкото нормално би трябвало. С внимателно дозираните капсули Caffeine 200, тази опасност не съществува - ще запазите вашата бодрост и свежест, без да се чувствате отпаднали по - късно.

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула 1 час преди тренировка или когато имате нужда да се концентрирате. Не приемайте повече от 2 капсули дневно.