EFECTIV A.I.M

Нов продукт

  • Разфасовка: 420 г
  • Бързоусвоима ВСАА матрица
  • Добавени глутамин, таурин и цитрулин
  • Страхотен вкус
  • Не съдържа захар

Повече детайли

73,00лв.

Повече информация

Amino Injection Matrix е специално проектирана, иновативна ВСАА матрица, която се усвоява максимално ефективно от организма. Добавените глутамин, таурин и цитрулин превръщат A.I.M. В перфектния амино комплекс. Преди, по време или след тренировка, през деня или нощта - всяко време е подходящо за A.I.M. Комбинирайте с Efectiv Whey или Efectiv Premium Whey, за да проведете съвършената тренировка. Изберете между 5 чудесни вкуса - ягода и лайм, кола, портокал, ананас, череша .

Как действа?

Лесно усвоимият ВСАА комплекс на Amino Injection Matrix предоставя двойна полза на вашия организъм. Той е не само отговорен за изграждането на мускулната маса, но и служи като гориво за мускулите ви по време на усилена тренировка. Добавеният глутамин предпазва вашите мускули от катаболните процеси, възникващи при физическото натоварване. А комбинацията от цитрулин и таурин ви поддържа бодри и силни, не позволявайки на умората да провали усилията ви.

Начин на употреба:

Разтворете една доза (14 г) от продукта в минимум 200 мл вода. В зависимост от нуждите ви, приемайте по 1 - 3 дози дневно.